Komplet za brušenje HOME II

€125,80

15% off
Stara cena 148 € / Akcija 125,80 €

Sve što vam treba za vrhunsku pripremljenost vašeg noža na koju ćete biti ponosni!

KAKO NABRUSIMO KUHINJSKI NOŽ?

Pozivamo vas da pogledate našu malu školu brušenja: www.youtube.com/watch?v=v2Hb8iUoK3E ili na Tečaj brušenja noževa!

Set sadrži:

Vodobrusnim kamenom možemo brzo i kvalitetno nabrusiti japanski nož. Pred brušenjem kamen namočimo u vodi cca 5 minuta. Prednost brušenja vodobrusnim kamenom je ta da s pravilnom tehnikom postignemo izvanrednu oštrinu, ali tehniku brušenja moramo dobro naučiti. Kamen je za fino brušenje i odstranjivanje igle. Sastavljen je od dva kamena granulacije 1000 i 3000. Kamen je u kompletu sa podstavkom za lakše brušenje.

Pričvršćen nastavak na nožu nam pomaže održavati uvijek jednak kut brušenja na vodobrusnom kamenu. Meka plastika štiti oštricu, a posebna keramička prevlaka služi za klizanje po vodobrusnom kamenu.

Koža za poliranje i odstranjivanje igle nakon brušenja. Mogućnost nanošenja paste za poliranje.

Stalak OsterRob za brušenje iznad sudopera – sink bridge – smo napravili posebno za one koji žele viši nivo brušenja. Izrađen je od nehrđajućeg čelika. Rastegne se do širine sudopera od 27,5 cm do 43,5 cm, može se nastaviti na sve veličine brusnih kamenova od 14 cm do 23 cm. Stalak ima gumene podloške koji spriječavaju klizenje. Može se upotrebljavati i kao običan stalak za vodobrusne kamenove na kuhinjskoj radnoj ploči ili stolu.

 

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Granulacija: