30 dana, 30% off – OstarRub

30 dana, 30% off

Na situaciju, u kojoj smo se svi, bez iznimke našli, možemo gledati na dva načina: Prvi je smak svijeta koji se ruši oko nas i postaje neprepoznatljiv, a drugi je naša odluka da je sada jedinstvena prilika za filtriranje naših misli.

Konačno imamo vremena za solo šetnje u prirodi, za druženje u domaćem ambijentu s našim najdražima, za kuhanje po novim receptima, za čitanje knjige u kojoj je označivač već nekoliko mjeseci na 21. stranici. Otkrijmo nove hobije, naslikajmo portret našeg psa kako drijema na suncu, naučimo strani jezik (Parle – vous francais?) ili nabrusimo svoju zbirku (tupih) noževa.


Dosta vam je slabih vijesti? Nama također. Sada imamo za vas jednu vrlo dobru vijest – sljedećih će 30 dana kod nas biti 30 % popusta na sve proizvode. Da, dobro ste pročitali, baš na sve! Poštarina je besplatna za narudžbe iznad 50 €.

 
Konačno može po sniženoj cijeni biti vaša ona Kitaoka Usuba i Sukenarijeva bunka. Za dobar imunitet preporučujemo puno povrća – zašto ga ne biste nasjeckali ZDP-189 Nakiri Silverjem

 

 Image 1

 • Uzmite malo vremena za sebe i lotite se brušenja kod kuće! Pogledajte VODIČ ZA BRUŠENJE NOŽEVA ZA POČETNIKE u kojem će vam naš osnivač i iskusni brusač Luka pokazati osnove brušenja noževa na brusnim kamenovima.

  Trgovina i mrežne narudžbe

  I naša je trgovina prošli tjedan zatvorila svoja vrata, cijela ekipa radi od doma – svatko iz ekipe jedanput tjedno brižno i sigurno zapakira sve vaše narudžbe te ih preda dostavnoj službi. Svima, koji nas rado posjećujete u našim prostorijama, nudimo sljedeći mjesec za sve mrežne narudžbe iznad 50 € BESPLATNU POŠTARINU! Narudžbe možete predati ovdje i na ostalim kontaktnim adresama. Ako budete imali kakva posebna pitanja ili ako budete željeli savjet o odabiru, brušenju, njezi…bit ćemo dostupni preko telefona, e- maila i na svim društvenim mrežama.

  Tečajevi

  Privremeno otkazujemo sve tečajeve, jer teško je predvidjeti kad će se život opet vratiti u ustaljene kolosjeke. Svi vi, koji ste platili i rezervirali termine, dobit ćete obavijest o novom datumu tečaja. Ako vam novi datumi ne budu odgovarali, dobit ćete bon u vrijednosti tečaja.

  Poduprite lokalne i male tvrtke

  Svjesni smo toga da samoizolacija najviše utječe na restorane, barove, lokalne trgovine, male tvrtke… Dozvolite nam da vas zamolimo: razmislite o tome te kupnjom preko mrežnih stranica, mrežnim narudžbama i narudžbama hrane na dom poduprite i pomognite male i lokalne tvrtke u ovim teškim vremenima.

  Kuhajte, stvarajte i igrajte se

  Ostati kod kuće sada je najbolje i najpametnije! Ovo vrijeme možete odlično iskoristiti za kuhanje i pripremu svojih najdražih obroka. Vrijeme je da konačno naučite nabrusiti svoj najomiljeniji nož. Vrijeme je da pustite na slobodu svoju umjetničku dušu. Vrijeme je za igru i maštanje. Vrijeme je za knjige i filmove. Bilo što da radite, ne dozvolite da vas obuhvate tuga i briga.

   noževi

  Čekaju vas dodatna iznenađenja, zato pratite naše objave na društvenim mrežama! Uživajte doma i ostanite oštri!

  ← Starija objava  Komentiraj

  Komentari će prije objave biti pregledani