30 dana, 30% popusta – OstarRub

30 dana, 30% popusta

Na situaciju, u kojoj smo se svi, bez iznimke našli, možemo gledati na dva načina: Prvi je smak svijeta koji se ruši oko nas i postaje neprepoznatljiv, a drugi je naša odluka da je sada jedinstvena prilika za filtriranje naših misli.

Konačno imamo vremena za solo šetnje u prirodi, za druženje u domaćem ambijentu s našim najdražima, za kuhanje po novim receptima, za čitanje knjige u kojoj je označivač već nekoliko mjeseci na 21. stranici. Otkrijmo nove hobije, naslikajmo portret našeg psa kako drijema na suncu, naučimo strani jezik (Parle –vous francais?) ili nabrusimo svoju zbirku (tupih) noževa.

Dosta vam je slabih vijesti? Nama također. Sada imamo za vas jednu vrlo dobru vijest – sljedećih će 30 dana u mrežnoj trgovini OštarRub biti 30 % popusta na sve proizvode. Da, dobro ste pročitali, baš na sve!  😁 Poštarina je besplatna za narudžbe iznad 50 €.

Konačno može po sniženoj cijeni biti vaša ona Tamahagane kengata i Sukenarijeva bunka. Za dobar imunitet preporučujemo puno povrća – zašto ga ne biste nasjeckali Katojevim nakirijem

🔪 Uzmite malo vremena za sebe i latite se brušenja kod kuće! Pogledajte VODIČ ZA BRUŠENJE NOŽEVA ZA POČETNIKE u kojem će vam naš osnivač i iskusni brusač Luka pokazati osnove brušenja noževa na brusnim kamenovima.

🎏 Upoznajte »naše« kovače!

👓 Pročitajte naše članke! Mišljenja, komentari, želje? Kažite nam.

Trgovina i mrežne narudžbe

I naša je trgovina prošli tjedan zatvorila svoja vrata, cijela ekipa radi od doma – svatko iz ekipe jedanput tjedno brižno i sigurno zapakira sve vaše narudžbe te ih preda dostavnoj službi. Svima, koji nas rado posjećujete u našim prostorijama, nudimo sljedeći mjesec za sve mrežne narudžbe iznad 50 € BESPLATNU POŠTARINU! Narudžbe možete predati na mrežnoj stranici www.ostarrub.com i na ostalim kontaktnim adresama. Ako budete imali kakva posebna pitanja ili ako budete željeli savjet o odabiru, brušenju, njezi…bit ćemo dostupni preko telefona, e- maila i na svim društvenim mrežama.

Tečajevi

Privremeno otkazujemo sve tečajeve, jer teško je predvidjeti kad će se život opet vratiti u ustaljene kolosjeke. Svi vi, koji ste platili i rezervirali termine, dobit ćete obavijest o novom datumu tečaja. Ako vam novi datumi ne budu odgovarali, dobit ćete bon u vrijednosti tečaja.

Poduprite lokalne i male tvrtke

Svjesni smo toga da samoizolacija najviše utječe na restorane, barove, lokalne trgovine, male tvrtke… Dozvolite nam da vas zamolimo: razmislite o tome te kupnjom preko mrežnih stranica, mrežnim narudžbama i narudžbama hrane na dom poduprite i pomognite male i lokalne tvrtke u ovim teškim vremenima.

Kuhajte, stvarajte i igrajte se

Ostati kod kuće sada je najbolje i najpametnije! Ovo vrijeme možete odlično iskoristiti za kuhanje i pripremu svojih najdražih obroka. Vrijeme je da konačno naučite nabrusiti svoj najomiljeniji nož. Vrijeme je da pustite na slobodu svoju umjetničku dušu. Vrijeme je za igru i maštanje. Vrijeme je za knjige i filmove. Bilo što da radite, ne dozvolite da vas obuhvate tuga i briga.

Čekaju vas dodatna iznenađenja, zato pratite naše objave na društvenim mrežama! Uživajte doma i ostanite oštri.