Virtualna šetnja po salonu OštarRub

REKLAMACIJE

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

  • roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
  • isporučena roba ne odgovara standardima
  • je došlo do oštećenja prilikom isporuke

Ako imate primjedbe na proizvod koji ste kupili u našoj web trgovini, molimo Vas da nam pošaljete e-poruku ili MMS sa slikom proizvoda ili oštećenja i broj Vaše narudžbe na adresu e-pošte info@ostarrub.com ili +386 31 633 125.

Kupljene proizvode možete vratiti pod uvjetom da su nekorišteni, neoštećeni, u originalnoj ambalaži i nepromijenjenoj količini, osim ako su uništeni, bez ambalaže ili se njihova količina smanjila bez krivnje kupca.

Adresa za povrat proizvoda:
OsterRob d.o.o.
Celovška cesta 280
1000 Ljubljana
Slovenija

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom. Ako nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti, jer se naknadne reklamacije neće uvažavati. Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Može se izvršiti povrat novca ili zamjena proizvoda tek nakon što nam roba bude vraćena i zaprimljena. 

OŠTEĆENJA PRI TRANSPORTU

Ako je paket, u kojem su stigli proizvodi do kupca fizički oštećen, u njemu nedostaje sadržaj ili je otvoren, kupac treba započeti postupak reklamacije. Vidno oštećene ili otvorene pakete ne preuzimajte. Kontaktirajte s nama na +386 31 633 125, kako bismo razmotrili, kako dalje postupati.

UPUTA O PRAVU POTROŠAČA NA JEDNOSTRANI RASKID KUPOPRODAJNOG UGOVORA

Kupac ima pravo u roku od 30 dana vratiti kupljenu robu bez odštete. Kupac je dužan pokriti troškove vraćanja. Kupac mora obavijestiti prodavača o vraćanju kupljene robe najkasnije 15 dana od primitka robe na e-mail adresu info@ostarrub.com ili +386 31 633 125.

Jeste li ikada poželjeli vidjeti gdje:

  • naš tim za korisničku podršku odgovara na sva vaša pitanja?
  • naoštrimo noževe do vrhunske oštrine?
  • spakiramo noževe i pošaljemo ih kući - vama?

E pa, sad možete.

Pridružite nam se u virtualnoj šetnji salonom OštarRub na adresi Celovška cesta 280 u Ljubljani, Slovenija.

Ako ikada budete u blizini, javite nam se. Prava ljepota skriva se u detaljima koji se izgube u virtualnom prijevodu. ;)